use your talents

Gallup test CliftonStrengths

Gallup test CliftonStrengths

Pomáhame firmám dosahovať väčšiu produktivitu na základe talentového dotazníka CliftonStrengths® od spoločnosti Gallup.

Sprevádzame manažérov, lídrov aj celé tímy od poznania svojich talentov, cez ich rozvoj až po úspech celej organizácie.

Sme jediný certifikačný partner spoločnosti Gallup® v Česku a na Slovensku.

Naši partneri a klienti

use your talents

Gallup test talentov

Naša spoločná cesta začína krátkym úvodným workshopom alebo videom, na ktorom si vysvetlíme princípy a zodpovieme prípadné otázky.

Následne je čas na dotazník. Výstupom je report, ktorý zoradí vašich 34 talentov do unikátneho poradia. Tie nájdete na 27 stranách reportu v angličtine, slovenčine alebo češtine. Súčasťou sú aj odporúčania na prácu s vašimi najsilnejšími talentmi. Prácu s nimi si vysvetlíme na následnom stretnutí s Gallup koučom.

Tímové workshopy sú pre pracovné kolektívy. Prechádzame procesom poznania, prijatia aj zacielenia našich najsilnejších prirodzených talentov. Vďaka tomu môžeme dosiahnuť mimoriadny posun v našom pracovnom aj osobnom alebo partnerskom živote. Každý z workshopov je vždy na mieru.

use your talents

Čo je talent?

Talent je vrodená schopnosť, spôsob myslenia a správania, ktorý určuje, ako reagujeme a rozvíjame sa. Po 40 rokoch výskumov Donald O. Clifton, zakladateľ pozitívnej psychológie, identifikoval 34 talentov. Tieto talenty tvoria jedinečnú „talentovú DNA“ každého človeka.

Nástroj CliftonStrengths® umožňuje určiť a rozvíjať tieto silné stránky. Pravdepodobnosť, že dvaja ľudia budú mať rovnaké poradie všetkých 34 talentov, je takmer nulová. Každý z nás je unikát. Na to sa zameriame – na jedinečnosť a rozvoj toho najlepšieho vo vás.

use your talents

Prečo si otestovať silné stránky?

Test vašich silných stránok vám pomôže lepšie porozumieť tomu, kto ste a čo vás motivuje. Zistíte, kde ležia vaše najväčšie prednosti a ako ich využiť na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov. Keď sa zameriate na rozvoj svojich prirodzených talentov, dosiahnete úspech ľahšie a rýchlejšie.

Naším cieľom je pomôcť vám tieto talenty odhaliť a rozvíjať tam, kde sa vám to najviac oplatí. Výsledky testu vám tiež ukážu, ako efektívne kompenzovať oblasti, ktoré nie sú vašou silnou stránkou, čo vám uľahčí spoluprácu s ostatnými.

KĽÚČOVÉ BENEFITY PRÁCE SO SILNÝMI STRÁNKAMI

Angažovanosť:
0x
vyššia angažovanosť zamestnancov
Ziskovosť:
0%
vyššia ziskovosť
Produktivita:
0-18%
nárast produktivity
Fluktuácia:
0-73%
nižšia fluktuácia
Filantropia:
0-10%
vyššia účasť na filantropických aktivitách
use your talents

Je to aj pre vás

Dotazník CliftonStrengths® je určený pre osoby staršie ako 14 rokov a je ideálnym nástrojom pre osobnostný rozvoj jednotlivcov, manažérov, vedúcich pracovníkov, učiteľov, ale aj pracovných tímov a kolektívov vo firmách, školách alebo neziskových organizáciách. Môže slúžiť aj ako účinný nástroj na zlepšovanie partnerských a rodinných vzťahov.

use your talents

Spoznajte náš tím

Je nám cťou vás sprevádzať na ceste objavovania a rozvíjania vašich talentov a silných stránok. Kto sa o vás postará?

Chcem otestovať talenty